7 Kasım 2020 Cumartesi

Yaralar için Estetik Dikiş

Dikiş İziYaşanan yaralanmalı kazalarda deride oluşan açılmalarda müdehale olarak bildiğimiz üzere dikiş atılmaktadır. Bizimde çocuğumuzda evde geçirdiği bir kaza sonucu yaralanma meydana geldi. 

Kaza Sonrası Oluşan Yaralanma

Kaza sonucu kızımızın alnında açılma meydana geldi. Yaklaşık olarak 1,5-2 cm açıklık oluşmuştu. Kanama görülmüyordu. Hızlıca kızımızı hastaneye götürdük.

Estetik Ameliyat

Hastanede çocuğun yarasının dikiş ile kapanması gerektiği bilgisi verildi. Yüzünde oluşabilecek bir yara izi yüzünden ilk önce tedirgin olduk. Sonrasında ise ücreti karşılında estetik dikiş atılabileceği söylendi. Estetik doktoru tarafından 500 tl karışılında estetik dikiş yaptırmak için anlaştık.

Sonrasında Estetik Doktoru hastaneye çağırlıldı gerekli incelemeyi yaptıktan sonra dikişin yapılabileceğini söyledi. İz kalacak mı diye sormam sonrası mutlaka az da olsa iz kalacağını belirtti. Sonrasında anatezi ile ameliyata alındı ve yaklaşık 15 dk da ameliyat sona erdi.


Estetik Dikiş Sonucu

Estetik dikiş sonrası çocuğumuzun yarası her geçen zaman daha da belirginliği azaldı. Yaklaşık 6 ay sonra baya azalan yara izi halen görünür durumdadır.

Sağlıkla Kalın...

Hasan E.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder